Венелин Петков и Николета Маданска скъсаха: Водещата замина сама на рождения си ден!

Гласувайте за статията

Венелин Петков отново удари на камък в любовта!

Шефът на новините по Би Ти Ви Венелин Петков за пореден път осъзна, че не му върви в любовта и връзките. След дългогодишното си съжителство с Гена Трайкова, той се прехвърли на по-младата и засукана Николета Маданска.

Венелин Петков

Венелин Петков и Николета Маданска се разделиха уж временно, за да размислят. Дали ще се съберат обаче?!

Двамата бяха заедно няколко години, но ето, че всичко приключи. Оказа се, че журналистите са се разделили, а Маданска е заминала да празнува сама дори рождения си ден на 1 юли. Николета отпрашила към морето, за да си даде време за размисъл.

Причината за краха между нея и Венелин Петков е избухливият му и често деспотичен характер. Той не умеел да сдържа нервите си и си изливал почти всичко върху любимата.

Не е за вярване, но вместо Петков да ревнува Николета, тя ревнувала него. Често пъти споровете и скандалите им били породени от съмненията й във верността на половинката. И непрестанното „скачане“ срещу други жени в медията.

„Венелин не е лесен характер, но и Николетка не си поплюва. Следи го под лупа и ръмжи срещу всяка по-засукана и млада репортерка, която дойде на стаж в телевизията. Да не говорим колко време беснееше навремето срещу Натали Трифонова“, коментират източниците.

Тепърва ще се разбере дали двамата журналисти ще се съберат отново, или тази уж временна раздяла, ще се окаже постоянна. И Петков ще бъде принуден да се впусне в ново търсене на нова любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар