Любо Киров взе хляба на Люси Дяковска в Х Фактор!

Гласувайте за статията

Любо Киров взе хляба на Люси Дяковска в Х Фактор!

Станаха ясни съдиите на Х Фактор в новия сезон. Саня Армутлиева е една от тях. Къдрокосата продуцентка ще бъде жури в музикалното шоу по Нова телевизия.

Х Фактор

Х Фактор и менторите вече са напълно ясни

Станаха ясни и другите имена в съдийската четворка. Едното от тях е на Велизар Соколов – Заки. Музикантът юрист прескочи един сезон, но продуцента Маги Халваджиян отново го покани в редиците си.

Според слуховете дългокосия арменец много харесвал Заки заради спокойния му нрав, интелигентните преценки, отношението му към младите таланти и не на последно място заради професионализма му.

Въпреки че в мрежата избора му бе атакуван именно заради това, че Заки няма специфичното образование, с което да журира във формата.

Маги Халваджиян обаче бил на коренно противоположно мнение. Видно е, че продуцента разчита повече на собствения си нюх и преценка, а не се доверява на мнението на онлайн потребителите.

Така Маги се насочил и към къдрокосата Саня Армутлиева. Защото тези, които печелят призовите места във формата попадат в нейната компания, която им помага да се реализират като професионални музиканти.

Маги Халваджиян през времето експериментира и с други певци. Но определено тези, които избра сега, са доказани професионалисти и умеят добре да се справят с младите таланти, които искат да достигнат върхове в музикалното поприще.

Криско също привлече вниманието на продуцента. Младият рапър има зашеметяваща кариера и всяка негова песен, която прави, се превръща в хит.

Освен това младата публика го обожава. С неподправеното си чувство за хумор и с професионализъм, Кристиян Талев също попада в съдийското тяло на журито на Х Фактор.

Последният член на журито е вече избран и той е Любо Киров. Мелодичният изпълнител също е доказан спец в своята област. Заради което Маги Халваджиян с удоволствие го присъедини към звездното жури на музикалния формат.

„Х Фактор е школа! В него се учиш да работиш в екип, как да се държиш на сцената. Да бориш стреса, да понасяш публичността и да се бориш. Успяват тези, които имат характер!”, категорична е Саня Армутлиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар