Съветите на Ванга: Сложете тези предмети в дома си за късмет и щастие!

Гласувайте за статията

Тези предмети носят щастие и късмет в дома ни според Ванга!

Великата Ванга е посочила няколко предмета, които предпазват дома ви от уроки, зли сили и ви носят благополучие и късмет.

Ванга

Великата Ванга ни е дала много ценни съвети

Пророчицата съветва винаги да има мед в къщата. Течното злато носи благополучие в дома ни. Освен това меда охранява спокойствието и комфорта.

Добре е да имате и финикова палма или върба. Защото тези дървета са първи помощници в борбата със злото. Пази дома и отблъсква нечистотията.

Според ясновидката трябва в къщата да имаме обезателно и натурален сапун. Той ни чисти не само физически. А измива всичко зло, нечистоплътно и ни предпазва от зли магии.

Чесънът също е едно от магическите вещества, които е добре да имаме в дома си. Поставен в ъглите на стаите той гони уроките и ни предпазва от зли очи.

Свещите помагат да се съхрани да не изчезне енергията от къщата, съветва голямата пророчица. Кръглото огледало помни който го има в дома си, щастието никога няма да изтече.

Ветропоказателят пък ще се справи с вятъра и стопаните на тази къща никога няма да познаят скръб, тъга или нещастие.

Изсушената рибена люспа носи в дома късмет, пари и доволство за всички.Но трябва да умеете да я съхранявате много добре.

Вземете си кука в къщи и така ще уловите щастието и късмета, съветва Ванга.

Кехлибарът прочиства главата и носи само мир и късмет. Ако искате да намерите пътя към щастието и да задържите любимите си хора, пазете кълбо вълна в дома си.

Точилото пък ще ви предпази от зли духове и богатството в дома ви ще донесе.

Иглите в дома предпазват от уроки и нещастие.Ако искате да прогоните проблемите далеч от дома си, непременно си вземете в къщи тръстика, е съвета на баба Ванга.

Вземете си ботуши и съдбата ще ви се подчини, твърди петричката врачка.

Ако искате къщата ви да е пълна с много щастие и просперитет, винаги в купата в кухнята следете да има ябълки.

Пясъчният часовник в дома показва, че цените времето и имате надежден приятел в трудни ситуации. В жилището ли ви е, знаете как да действате независимо от трудностите и препятствията в живота.

Великата Ванга съветва в къщата да имате и птица на щастието. И такава икона, която да ви прави радостна и щастлива.

Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата, за да утоли вашите нужди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар