Уау: Тази домашна напитка топи килограмите като масло!

Опитайте тази домашна напитка и ще се уверите сами в ефекта й
0

Уникална напитка топи килограми за часове, а не за дни!

Невероятна напитка премахва килограм за час.Докторите не препоръчват да отслабваме скоростно. Това дори е вредно за организма, категорични са спецовете.

напитка
Опитайте тази домашна напитка и ще се уверите сами в ефекта й

В повечето от случаите при подобни диети здравето ни се влошава. Освен това наднорменото ни тегло много скоро се възстановява.

Но има една напитка, която ни докарва мечтаната фигура. И бързо сваля излишните килограми. Дори го прави не за седмици, дори не за дни, а само за час.

Компонентите на това уникално чудо също са елементарни и могат да се намерят навсякъде. Необходима ни е най-вече вода. В една по-голяма купа слагаме краставица, нарязана на кръгчета.

След това нарязваме на филийки и един лимон. Екзотичният плод го слагаме с кората, като предварително го измиваме добре.

След това в купата прибавяте и 12 листа от мента. Накрая настъргваме корен от джинджифил, като количеството е колкото за една чаена лъжичка.

След това, към така нарязаните продукти слагаме осем чаши вода. Студена, нито топла, нито преварена. Сместа се разбърква много добре и купата се поставя в хладилник. Там напитката престоява една нощ.

На сутринта може да я консумирате. Но задължително го правете на гладно. И час след това не трябва да хапвате абсолютно нищо. За да има по-голям ефект, спазвайте това правило.

И ще се уверите, че резултата е мигновен. Още на първия час ще се усетите с един килограм по-леки. Така направената напитка може да консумирате до два пъти на ден.

Няма да навреди на организма ви. Ще се почувствате по-здрави и имунната ви система ще се подобри.

По този начин ще се освободите много лесно от излишните килограми. На всичкото отгоре напитката е приятна и на вкус.

Опитайте и ще се изненадате колко бързо и ефективно действа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.