Никол Шерцингер остави Гришо сам под огъня на Федерер! (още подробности)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер не се появи на мача на Гришо снощи!

Григор Димитров – Гришо се пържи на бавен огън снощи. Когато се срещна с кумира си от дете Роджър Федерер. Едва ли е нужно да споменаваме, че големият Федерер за жалост размаза българина с трисетова победа.

Гришо

Никол остави своя Гришо да се поти сам срещу Федерер, защото тя също беше на работа. Става жури в Х Фактор

Нормално е Гришо да е натъжен след такава тежка загуба. Но пък успокояващото за него поне е фактът, че го е победил неговият идол. А не някой друг съперник на корта.

Както и да е, въпросът днес е на по-лична основа. А именно защо любимата на Гришо не беше забелязана в ложата му на стадиона в Англия.

Това не е първият път, в който Никол Шерцингер оставя половинката си да се поти и мори сама по време на мач. Още преди да я награбят медиите обаче и да сътворят поредната им раздяла или изневяра, певицата сама оповести какво е правила същата вечер.

Оказа се, че Шерцингер не е дошла при Григор Димитров, защото също е била на работа. Тя взима участие в поредния Х Фактор, където отново ще го играе жури. И докато нейният благоверен се е потил на корта, тя пък се е потила пред таланта или липсата на такъв с участниците във формата.

При всички положения двамата са още заедно. А и Никол няколко пъти е признавала, че не ходи на мачовете на Гришо и за да не го разсейва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар