Радина Кърджилова потресе всички: Ще се скърши от слабост! (станала е направо мършава – виж тук)

Радина Кърджилова или не се храни, или се натоварва адски - станала е рагу и зъби
0

Радина Кърджилова очевидно не се храни добре покрай грижите за бебето!

Чаровната актриса Радина Кърджилова сериозно изплаши феновете си след снимките, която савата тя постна в Инстаграм. Както се вижда, двамата с Деян Донков са решили да си дадат почивка и да заведат малкия си син Христо на море.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова или не се храни, или се натоварва адски – станала е рагу и зъби

Дотук добре. Очевидно е и, че половинките продължават да се обичат и разбират, макар всички да се опитват да ги разделят или включват в скандали.

Това, което изглежда плашещо обаче, е видът на младата майка. Радина Кърджилова винаги е била стройна и слаба. Но днес вече не е стройна, а направо мършава. Не само тялото, но и лицето й изглеждат потресаващо.

Бузите на красавицата са хлътнали, а под очите й има тъмни сенки и торбички. Да, ясно е, че Радина Кърджилова е перфектна майка и съпруга. Тя отдава себе си в името на доброто на семейството, но отгоре на всичко и работи.

Припомняме как преди месеци тя водеше бебето си на репетиции в театъра и на снимки, за да може да не се отделя от него. Тази преумора и свръх натовареност обаче й се отразяват доста зле.

Радина Кърджилова определено не се храни добре, а според нейни познати, едва кълве от чинията като пиле. „Е, няма как да стане да си здрав и да живееш на бързи обороти като нея. Ако не се вземе в ръце обаче, тя ще се разболее и тогава как ще се грижи за двамата си мъже“, коментират източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.