Емилия и Джена във война: Жената на Коко Динев подигра жестоко колежката си!

Гласувайте за статията

Емилия и Джена във война, ето за какво се скараха!

Емилия пак се нахвърли на своя колежка. Жената на Коко Динев предизвиква непрекъснато интриги. „Пайнер” освен люпилня на чалга певици, е и място за безкрайни интриги.

Емилия

Емилия и Джена вече са новите врагове във фолка

Преди дни на участие в Стара Загора гласовитката от Раднева унижила колежката си. Този път от двете страни на битката застанали жената на Коко Динев и нейната колежка Джена.

Емилия не спряла да я подиграва заради една от думите в последните й песни „Коя”. Докато вървяла музиката, певицата не повтаряла своите думи от песните си, а се захванала с тази на колежката си Джена.

Тя през смях поздравявала озвучителя Светлин като повтаряла „Туроваве, туроваве”.

Той видимо се радвал на гаврата на певицата и си тананикал думата. Според купонджии озвучителят се радвал от сърце на сарказма на Емилия.

Самата Джена коментира прецедента по свой начин. Според нейните думи думата била измислена от Емилия. Жената на Малкия Канар казвала, че тя никога не била казала тази дума.

Но не така мислила съпругата на хазартния бос. Според очевидци брюнетката наистина я казвала в песента си. И на цигански тя означавала „Ти плачеш”.

Във въпросното заведение били майката на Емилия – Йорданка, както и Таня Боева. Двете също се забавлявали на тази подигравка.

Това нее първият път, в който Емилия се подиграва жестоко със свои колежки. Пайнерката го правеше и с Фики Стораро. Песента си „Питбул” тя представяше по странен начин.

Пред клиентите в заведенията, където участваше, казваше, че това е дуетната й песен с „бащата на Издислав”.

Жената на хазартния бос не спираше да поднася и първата жена на съпруга си. С Анелия двете не спряха да воюват. И гласовитката от Раднево непрекъснато се гавреше с повод и без с Анелия.

Често пъти, на сцената Емилия започваше с „крилатата фраза” на съперницата си „По-силно можем ли?”.

Емилия се раздели с голямата си любов Коко Динев. И то девет месеца, след като роди дъщеричката им Мира. Двамата имат и пораснал син Иван.

Според думите на Емилия с бизнесмена се разделили заради битовизми, а не заради изневяра. Емилия си остави вратичка, че може пак да се върне при богаташа от Сандански.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар