Вижте с каква напаст се бори Йоана Буковска

Гласувайте за статията
Близнаците на Йоана Буковска прихващат въшки от приятелчетата си

Йоана Буковска е пропищяла от гниди и въшки – пише „Уикенд“. Нейните 5-годишни близнаци Вяра и Любомир непрекъснато прихващали от гадините и косите им вечно били пълни с паразити. Актрисата вече се чудела с какво да маже косите им и как да ги чисти. Споделяла с познати, че й се плаче, когато се наложи да маха гниди, защото децата й са малки и трудно може да ги накара да седят на едно място, за да ги преглежда.

В момента в София има бум на разпространението на въшки, особено в детските градини и яслите – твърдят служители в просветата. Децата на Йоана Буковска прихващали гадинките от други малчугани, с които играели. Звездата от „Откраднат живот“ започнала да купува спрейове, с които пръскала главите им профилактично. Дори и те обаче невинаги помагали и все се случвало да види по някоя гнида в косата на момчето или момичето.

Късата коса спасява Буковска от паразитите

Говори се, че тя се притеснявала и за себе си – да не прескочи някоя въшка от главата на децата в нейната собствена, още повече че не боядисвала косата си, а се знае, че тези паразити нападат основно коси, които не са вапцани. Спасявал я фактът, че в момента е късо подстригана – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар