Поставиха на Слави Трифонов става за 12 хиляди евро (Вижте подробности от спешната операция)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се отърва завинаги от проблемите в краката, ще е като нов след операцията

Слави Трифонов бил подложен на едно от най-модерните лечения. Което гарантирало на шоумена, че ще забрави завинаги страхотните болки. Които го преследваха в последно време. И бяха в следствие на счупен крак преди години. От който не можа да се възстанови напълно.

След като претърпя нелеп инцидент в банята Слави избра по-лесния вариант на лечение. За беда се оказало, че пироните, които се поставят в костта организмът му не ги приел. Години наред Трифонов се гънеше от болка. Мястото не искало да зарасне. Стигнал до там, че се налагало да му помагат да ходи.

В последно време състоянието му толкова се влошило,  че освен болките Учиндолеца започнал да страда и от непрекъснати инфекции. Които допълнително съсипвали здравето му.

За да спасят Трифонов се наложила спешната хирургическа интервенция. Която била извършена в една от водещите немски клиники. В която работел и наш български лекар, предават от електронното издание лидер в светските новини hotarena.net.

На Слави му сменили ставата. Новата била супер модерна. Произведена от платина и титаний. Това гарантирало, че организма няма да реагира и ще приеме импланта без проблеми. Затова и цената на ставата бил 6 хиляди евро. Като за самата операция платил още толкова.

Според думите на специалистите за има, няма шест месеца Слави Трифонов ще е напълно възстановен и ще припка като младеж. Това бил единствения шанс на шоумена да забрави за страданията и болките, които го преследваха с години.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар