Михаела Филева стана жертва на славата, бори се с тежка анорексия?

Гласувайте за статията

Михаела Филева слабее прогресивно и това няма как да остане незабелязано.

Поп дивата Михаела Филева върви стъпка по стъпка към звездния връх. Но, както знаем, пътят нагоре е осеян с куп препятствия. Едно от тях е коренната промяна на ежедневието, натоварения график и стреса, който е в състояние да изтощи дори най-силния психически човек. Въпреки че е постоянно усмихната, на певицата май не винаги й е толкова забавно и лесно!

Напоследък Михаела Филева е станала буквално кожа и кости. тя винаги е била фина и слаба. Но сега сякаш ситуацията излиза извън контрол. В началото на кариерата си тя споделяше, че се поддържа единствено с танци. Те от хоби се превърнаха в задължителен акцент от професионалния път. Но тогава тя се хвалеше със значително по-апетитни форми от днес.

Михаела Филева има все по-натоварен график и никакво време за тренировки. Близките й издават, че работи по 70 часа седмично и не й остава никакво време за почивка, камо ли да положи някакви грижи за себе си. Все пак, певицата е категорично, че не се лишава нарочно от храна и си хапва каквото си иска. но, явно стресът си казва думата и нищо не й се лепи.

Михаела Филева стана ходещ скелет

Михаела Филева стана ходещ скелет

Нещо повече, и килцата, които имаше до скоро, отлетяха! Изпълнителката на „Опасно близки“ вече притесни феновете си с опасната си слабост. те дори коментират, че ако не се вземе в ръце, ще отключи анорексия и ще стане страшно. Засега Михаела Филева не счита слабостта си за сериозен проблем, пише „Уикенд“.

Друга версия за прогресивното слабеене на певицата са любовните й драми с рапъра Павел. Както стана известно преди няколко месеца, двамата са се разделили заради негови палави похождения. предпочитат това да не се раздухва, но явно Михаела Филева си го приема по свой начин и това никак не се отразява добре на здравето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар