Топ куриоз! Тръмп стана за смях в Полша (Пренебрегват го заради Мелания)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп е по-важна от Доналд на Балканите

Семейство Тръмп пристигна с фанфари в Полша, но само Мелания бе посрещната като кралица. Първата дама на страната пренебрегна протокола, за да прегърне словенската си приятелка, показват кадри в мрежата.

Полската президентша Агата Дуда и съпругът й посрещнаха американското семейство още на летището. Но докато Тръмп се ръкуваше с мъжа й, Агата не изчака да я поздрави и го заряза, за да се поздрави със съпругата му. Още при срещата в Брюксел, между двете президентши се роди искрено приятелство. И сега полската президентша заряза всички протоколи, за да гушне новата си дружка.

Всъщност вниманието и почестите, които се оказват в Полша на Мелания, са наистина големи. Тя бе посрещната като любима принцеса, завърнала се от дълго странство. Местните дори настояха да чуят новата първа дама на САЩ на трибуната. И тя взе думата „Мисля, че всички трябва да живеем живота си без страх. Без значение в коя страна се намираме — това е приоритет за моя съпруг и за Америка“, каза тя в речта си.

Няколко часа по-късно, Мелания Тръмп и Доналд отлетяха за Хамбург — Германия. Там първото семейство ще вземе участие в срещата на Г-20.

Що се отнася посещението в Полша, то ще остане едно от най-коментираните. Най-вече поради факта, че Дуда безцеремонно подмина Тръмп, само и само да поздрави жена му.

Вълнението, което предизвика тази проява, роди доста комични коментари. „Момчето се разсърди, че не му обръщат внимание“, „Направо се шашна, че не е номер едно“, „Изражението му струва всичките 4 милиарда, които има“, коментират още в мрежата.

Със сигурност реакцията на Дуда е предизвикала масов възторг сред противниците на Тръмп. За сметка на това Мелания спечели още поддръжници в Полша. Тя и съпруга ще посетят и Словения скоро.

Порязаха Доналд Тръмп заради Мелания в Полша

Порязаха Доналд Тръмп заради Мелания в Полша

А сънародниците на първата дама нямат търпение да посрещнат президентската двойка като у дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар