Гарантирано: Водата гони лошата енергия от дома ни! (ето точния ритуал)

Гарантирано: Водата гони лошата енергия от дома ни! (ето точния ритуал)
5 (100%) 1 vote

Водата гони завинаги лошата енергия от домовете ни!

Отрицателната енергия може да присъства трайно във вашия дом. Независимо колко вярвате в наличието на негативната енергия. Присъствието на такава „лоша” енергия може да предизвика различни негативни последици във вашата къща.

вода

Уникален начин с вода за гонене на лоша енергия около нас

В това са убедени специалистите по окултното. Като например депресия, тревожност, проблеми с парите. Това са само част от събитията, които предизвиква наличието на негативна енергия в дома ви.

Това става, когато отрицателната енергия надвие наличието на положителна такава. Такава енергия може да се внесе в дома ви без да имате вина за това.

Например членове на семейството ви, съседи или гости, които влизат у вас, могат да ви я принесат.Такава енергия влияе на настроението и на благополучието ви.

Тогава ще се почувствате подтиснати и много неспокойни.Но не е нужно да ходите при врачки и магове ,за да изчистите това нещо от дома си.

Има няколко техники, които може да направите и сами. За целта ви е необходима само чаша вода и шепа морска сол.

За да премахнете тези вредни влияния просто направете следното. Сложете малко морска сол в чашата и я залейте с чешмяна вода.

Сложете я в тази стая, където смятате, че тази отрицателна енергия е най-силна. Поставете я на скрито място. Най-добре е да я поставите в ъгъл.

Но важно е да знаете, че никой няма да я мести от тям. Оставете я да престои така 24 часа. И я разгледайте добре след това. Ако е такава, каквато сте я оставили, значи всичко е наред.

Но щом течността е мътна или замърсена, значи наистина в дома ви има енергиен проблем.

Завистта и несигурността също може да е причина да се настани в дома ви отрицателната енергия. Бъдете позитивни, независимо какво се случва с вас, е съвета на спецовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар