Маги Желязкова се сложи на Азис: Той не знае как да реагира!

Гласувайте за статията

Маги Желязкова отново се сложи на Азис!

Маги Желязкова е твърде упорита и настойчива. Бившата Мис България отново е в родината си. Но не обича да бездейства. За да напомни за себе си, тя пусна снимки от фитнес залата, където тренира.

Маги Желязкова

Маги Желязкова сама се предложи на Азис, но уви

Въпреки че е минала 40-те, моделката винаги се е грижила добре за себе си. И не спираше да събира овации по светските събития, където присъстваше.

Но с последното си фото тя направо втрещи феновете си. Защото изглеждаше различно, без грим. От известно време манекенката живее в Португалия с новото си гадже Георги.

Любимият й развива в южната страна бизнес и заради това се налага двойката да пътува често до там. Но за да дразни злобарите, Маги Желязкова не спира да качва снимките си в социалните мрежи. Там тя показва как се изляга на пложевете и си почива.

От скоро обаче моделката си е в родината. И пак не спира да тренира. Известно е, че Маги Желязкова и Азис са стари приятели. И наскоро тя му се е „предложила” отново.

И то е, за да участва в клипа на най-новото му парче „Мотел”. В него има бежанци, цигани, стари и млади, хомосексуални двойки, младоженци.

„Дали имате нужда от танцьори”, подпитала го закачливо Маги. Манекенката не веднъж и два пъти е участвала в клиповете на песните на Азис. И сега се надява да стане същото.

Не се знае обаче каква е била реакцията на костинбродския славей. Защото е известно, че участието на моделката в клиповете на неговите колеги им струват доста скъпо.

Маги Желязкова по принцип обича да танцува във видеята на родни изпълнители. Но всеки от тях знае, че това нейно умение струва доста скъпо.

Маги не е единствената, която се натиска да бъде в клиповете на изпълнителя. Много нейни колежки също проявяват апетиит към видеата на певеца. Защото парчетата му се превръщат в хитове.

Така бе с „Хабиби”. Най-новото му парче също обещава да разбие музикалните класации. До сега то има четири милиона гледания.

А феновете се надяват в пика те да достигнат над 60-70 милиона. Което си и направо прецедент за българско парче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар