Джена празнува рожден ден и годишнина от сватбата на морско парти! (Наско Стоев я глези като кралица)

Гласувайте за статията

Джена имаше двоен повод за празнуване, който отбеляза край морето!

Певицата Джена остаря с още една годинка. Но вместо да се депресира, тя избра да не спира да се усмихва и да празнува до откат. Още повече, че на тържеството наздравиците бяха не само за личния й празник, но и за годишнината от сватбата й с Атанас Стоев.

Джена

Джена посрещна като принцеса рождения си ден и годишнината от сватбата

Джена и Наско Стоев събраха близки и приятели край морето. Партито беше ситуирано в един от най-баровските ресторанти в курорта Свети Влас.

Рожденичката и щастлива съпруга получи невиждани като ценност и парична стойност подаръци от цялата компания. Но определено най-щастлива беше от отношението на мъжа си Наско.

През цялата вечер младият Стоев не спираше да глези и ухажва жена си така, сякаш току-що са се загаджили. Той я гледаше с очите на влюбено момче и не спираше да се суети около нея. Чаша да й подаде, вино да долее. Кавалер от класа.

„Това за Джена е най-важното – че половинката й я боготвори. Колко нейни колежки бяха женени, родиха и после бяха изоставени от мъжете си. Да не говорим и колко от тях търпяха физически и психически тормоз у дома си. Тя е щастливка в това отношение“, коментират източници.

След партито Джена и компания се насочили към Слънчев бряг, където същата вечер тя имаше участие. А там феновете й не спираха да я поздравяват и да се снимат с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар