Радина Кърджилова не може да повярва: Бившото й гадже я шокира с предложение!

Радина Кърджилова ще става кума на бившата си голяма любов
0
Оценете този post

Радина Кърджилова явно си остава много важен човек в живота на бившия си!

Радина Кърджилова получи интересна покана. Красивата актриса е поканена от бившото си гадже да стане кума на сватбата му. Това е направил Стефан, по-известен като Wosh MC.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова ще става кума на бившата си голяма любов

Припомняме, че Стефан и Радина имаха десет годишна връзка. Любовта им бе доста бурна и претърпя различни перипетии. Но накрая двамата се разделиха, като всеки си пое по пътя.

След връзката си със Стефан, Радина Кърджилова се хвана с колегата им Деян Донков. Двамата вече са официално семейство. И имат един син, Христо.

Малчуганът е кръстен на бащата на Радина – известният художник Христо Кърджилов.

Двамата също имаха доста бурна любов, но накрая си напаснаха като родители и вече треперят над малкия си наследник. Деян Донков вече има един син от колежката им Ангелина Ингилизова.

Wosh MC е син на известния актьор от миналото Иван Иванов и Петя Силянова. А Радина Кърджилова запознала бившото си гадже с настоящата му е половинка.

Чаровната Мария Коцева също била наследница на актьори. Тя е внучка на Борис Луканов. Същият е изиграл най-много роли на министър-председатели в историята на българското кино.

За 80-тия си рожден ден дядо й получи „Аскеер” за цялостно творчество. Разликата във възрастта между Стефан и неговата Мария е дванадесет години.

Момичето следва „Педагогика” в Софийския университет. Освен това заработва и като модел. Рапърът и актьор Wosh Mc желе да се врече във вечна вярност на половинката си на морето.

Така, както са направили преди тридесет и пет години неговите родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.