Мегз втрещи с нова доза изцепки, какво я прихваща?!

Мегз гостува в предаването на Венета Райкова по телевизия Бит. Но една от най-горещите водещи с много кадифени ръкавици разпитваше една от най-скандалните дизайнерки. [caption id="attachment_521782" align="aligncenter" width="260"]Мегз Мегз накара зрителите да се чудят, аджеба добре ли е[/caption] Райкова изобщо не зададе неудобни въпроси на Миглена Каканашева. Това породи различни коментари. От една страна зрителите заподозряха, че топ дизаийнерката си е платила, за да я остави телевизионерката на мира. От друга те коментираха, че Мегз е поставила въпроса ребром. Тя е заявила, че ако иска да й гостува, тогава няма да й задава неудобни въпроси. И блондинката е клекнала. Но каквато и да е причината все пак, Венета Райкова не се стърпя. И зададе своите въпроси, макар че тона й не бе скандален. Една от най-любопитната тема бе участието й в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. За което Райкова я попита защо е хвърлила яйцата в тоалетната чиния. „Ами те бяха развалени. И кой ще се храни с такава храна. Ако не бях го направила в ефир, тогава нямаше да казват, че по света хората гладуват. А аз хвърлям ядене”, оправда се миньончето. Венета попита Мегз и по още един любопитен въпрос. Защо живее в жилище, за което плаща четири бона на месец. На което веднага скандалната дизайнерка отговори, че това е хотел резиденция. И там апартаментите не се продават. Но, понеже няма семейство, не живее в огромна къща. А така й е по-удобно, защото не се занимава с битовизми и домакинска работа. „Припадала съм от работа. Но ако има възможност, ще работя по 20 часа на ден. За мен работата е по-важна от любовта”, отговори ексцентричната шивачка. Което реално означава, че парите са по-важни за нея от всичко останало на света. Към края на разговора Мегз се изцепи, че е толкова дръзка, защото всичко досега е постигнала сама. И никой мъж не може да й тропне с крак и да й казва какво да прави, и как да живее.

Но у зрителите все пак остана впечатлението, че дизайнерката страда от разстройство на личността. Защото от една страна е невинна като малко дете.

От друга кара тузарски автомобили от С класа и живее в жилище, за което плаща четири бона на месец. И уж припада от работа, а за нея тя е по-важна от любовта. Иди я разбери, коментират я из форумите.