Мелания Тръмп разкри тайната си (Какво не знаем за най-влиятелните жени в света?)

Гласувайте за статията

Защо Мелания Тръмп никога не се усмихва на официално събитие, вижте тайната й

Мелания Тръмп рядко можем да я видим с усмивка на лицето. Нейното сдържано поведение е било повод журналистите да се интересуват на какво се дължи.

Някои смятат, че първата дама на САЩ има нещастен брак с президента. Други пък свързваха липсата на усмивка с факта, че Доналд Тръмп е тиранин като съпруг.

Оказва се, че истината е съвсем друга. Новото положение като съпруга на държавния глава поставя Мелания в много трудна ситуация. Тя не може да се справя с напрежението, на което е подложена доста често.

Всъщност за да избегне  стреса госпожа Тръмп е трябвало да тръгне на психотерапевт. Който да я научи как да се справи с неувереността си как да реагира в негативни ситуации.

Жаклин Кенеди също страдала от тревожно напрежение и стрес по време на управлението на Джон Кенеди. Тя ползвала свой начин да се справи с проблемите си с помощта на цигарите. Въпреки това първата дама криела лошия си навик от другите. Като забранила да я снимат с цигара в ръка, предават от elle.ru.

Карла Бруни която е била професионален модел преди да стане жена на френския президент Никола Саркози била много чувствителна към критиките на другите. Затова президента се обърнал с молба към специалните служби да „почистват” негативните коментари за да не се разстройва ненужно Бруни.

Рания Абдула, която е съпруга на краля на Йордания също си има своята тайна. Тя е смятана за една от най-стилните жени на света. Но ме могла да се откаже от единствената си слабост. Това било да носи обувки украсени със скъпоценности. Йорданската първа дама била пристрастена към тях.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар