Бирмата отвори шамарената фабрика за Светлана Василева (Вижте как я унизи)

Гласувайте за статията

Георги Станоев – Бирмата побесня заради интригите на Светлана Василева.

Плеймейтката, известна като Гонзовица, се опита да раздели поредната светска двойка. Явно хобито на Светлана Василева е да плете интриги и да краде чужди мъже. Но с Бирмата за втори път удря на камък. А такъв позор през живота си вероятно не е преживявала!

Преди дни двамата уж случайно се оказали в едно и също заведение. Жоро си е виден бохем и доста често може да бъде забелязан по ВИП сепаретата на тузарските столични заведения. Този път, обаче, купонджийското му настроение било помрачено то Светлана Василева. Тя се подвизава по клубовете предимно в търсене на подпийнали и платежоспособни господа.

Но Бирмата отдавна й е любимец, вероятно защото все й се дърпа! Още докато бе с Преслава, плеймейтката правеше отчаяни опити да ги раздели и да го вкара в леглото си. С мръсните си номерца загуби певицата като приятелка, както и уважението на мнозина. А сега отново атакува!

Светлана явно си е помислила, че след някоя и друга чаша концентрат Станоев ще се навие да кръшне на Алисия. Но това явно няма как да се случи, особено с нея! Все пак, Василева атакувала агресивно и сама се наместила в скута на нищо неподозиращия богаташ, пише „ШОУ“.

Бирмата няма да позволи на никоя да го раздели с Алисия

Бирмата няма да позволи на никоя да го раздели с Алисия

Тя я избутал на сепарето и я затрупал с доста груби, но заслужени определения. Гонзовица, която била в доста неадекватно състояние, не разбирала от дума и продължила най-нагло да му се предлага. След като разбрала, че няма как да си тръгне с Жоро, тя му пуснала друга оферта.

С цялата си наглост му заявила, че ще напусне, ако й плати сметката и й даде още някакви пари. Тогава на Бирмата му кипнало от номерата й и й извъртял един звучен шамар пред всички! Така й дал да се разбере, че опитите й са безсмислени и Алисия е единствената за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар