Бомба: Решението на Джена шокира всички! (виж какво сервира на Преслава)

Бомба: Решението на Джена шокира всички! (виж какво сервира на Преслава)
5 (100%) 1 vote

Джена и Преслава никога досега не са били в цветущи отношения!

Поп фолк дивата Джена се завърна на музикалната сцена едва преди броени месеци. Тя си беше дала дълга почивка заради бременността и раждането на първородния си син Атанас.

Джена

Джена иска да прави дует с Преслава – ти да видиш

След като минаха няколко месеца от появата на бебока обаче, съпругата на Атанас Стоев от Канарите реши, че светът ще я забрави ако седи у дома и сменя памперси.

Речено-сторено. Джена не само се върна на работа, а и сащиса феновете на чалгата с неочаквано решение. Оказа се, че тя предложила на Преслава да запишат общ дует. Който трябва да излезе точно в разгара на лятото.

На пръв поглед нямаше да има нищо странно в това, ако от години Джена и Преслава не бяха в доста студени отношения. Двете никога не са били приятелки, но злобата и конкуренцията ги отдалечи още повече една от друга.

Подобно на много други свои колежки, Джена се дразнела и беснеела от вечното лансиране на Преслава в Пайнер. Както и от наградите, които тя получаваше като абонамент всяка година.

Това всъщност бе и причината за разваленото приятелство на Преси с Галена. Точно затова всички се чудят как така Джена се е решила на тази стъпка. Но като знаем колко лицемерие и фалш има в този бранш, целта й е повече от ясна.

Вероятно идеята на снахата на Канарите е да се обедини с един от враговете си, за да смаже други трима. А именно най-добрите в гилдията Галена, Десислава и Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар