Руски богаташи ожениха децата си в невиждан разкош (Снимки от сватбата)

Гласувайте за статията

Руски богаташи венчаха децата си като холивудски звезди, сватбата бе в залата където се раздават Оскарите

Наследниците на руски богаташи Елдар Османов и Алберт Авдолян се ожениха на сватба смятана за най-скъпа и луксозна за тази година. Събитието бе в холивудската зала където се раздават Оскарите – Долби Тиатър.

Според руските медии булката Лолита и младоженеца Гаспар са се венчали на най-пищното тържество. Ако за миналата година за такова се смяташе бракосъчетанието на сина на олигарха Михаил Гуцериев то без съмнение това е най-скъпото за тази.

Вместо традиционните покани роднините и близките на младоженците са получили черни  куфарчета, в които имало статуетка „Оскар”, луксозна писалка, чипове за залагания и златни плочки с имената на булката и младоженеца. На специален видео екран се появява клип с покана за сватбата показващ мястото, часа и датата на събитието.

Пред олтара Лолита застана с красива бяла рокля с безкрайно дълъг шлейф. Като гостите не успяха да скрият удивлението си от красивата одежда. Цената на това шивашко произведение на изкуството остава загадка. Но всички били на мнение, че булката прилича на приказна принцеса.

Залите, предвидени за празника били украсени с много на брой арки от живи цветя, хиляди букети и куп други цветни композиции. Според медиите само за флоралната декорация са били пръснати половин милион долара. За изпълненията на световните поп звезди като Лейди Гага, Джейсън Деруло и още куп други руски звезди били похарчени още 2 милиона. Като цяло венчавката е струвала общо няколко милиона,предават от руското електронно издание spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар