Фики Стораро отмъщава на Преслава

Гласувайте за статията

Фики Стораро използва Гюлджан, за да отмъсти на Преслава

Във фолк средите се носи усилен слух, че и двамата годежа на Фики Стораро с красивата Гюлджан, са в основата на отмъщението му към Преслава.

Гласовитият изпълнител все още не е простил на колежката си. И не може да преглътне факта, че връзката им не е означавала нищо за нея и тя само го е използвала, за да се забавлява.

Очевидно на изпълнителя не му беше достатъчно, че се сгоди веднъж за Гюлджан и реши да го направи и втори път, за да подразни колежката си.

Първият годеж на двойката беше в навечерието на Деня на влюбените. Преси прекара празника сама. Но за разлика от нея Фики беше в компанията на любимата си.

Тогава той сподели в мрежата клипче, на което се вижда, че е на колене пред любимата си Гюлдаж и й подаря пръстен. На фона на романтичния кадър са аплодисментите на близките на изпълнителя.

Малко след това Фики Стораро заяви, че това не е било годеж и същинското предложение тепърва предстои. Но и за него той реши да изчака подходящия момент.

Преди дни наследникът на Тони Стораро сподели клипче, на което подарява пръстен на Гюлджан на борда на хеликоптер. И по някаква случайност това се случи в навечерието на рождения ден на Преслава.

Според запознати това не е случайно. Певецът е планирал всичко и го прави с цел, за да подразни бившата си изгора.

Датата на предстоящата сватба все още се пази в тайна. Но според клюките във фолк средите, събитието ще се състои през месец октомври. Очаква се тържеството да бъде много по-пищно от това на Джена и Малкия Канар, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар