Ники Дойнов прави синчето си наследник на Румен Радев

Гласувайте за статията

Синът на Ники Дойнов е само на шест месеца, а той вече крои плановете за бъдещето му.

Ники Дойнов е в светлините на прожекторите от дълги години, но ревностно крие личния си живот. Затова и синът му, който вече е на половин година, се превърна в една голяма загадка. Всички са чували за него, но малцина са тези, които са успели да го зърнат. Новинарят е категоричен, че не иска малкият Марко да расте обременен и в неговата сянка.

Въпреки това, вече е начертал стриктен план за бъдещето на наследника си. Той иска да го направи опитен летец, какъвто сам не е могъл да стане. „Нашите даваха луди пари за уроци по математика само за да мога да изклася. А във военното училище в Долна Митрополия, освен с физическа издръжливост, се кандидатстваше и с математика“, споделя Ники Дойнов.

Колкото повече расте малкият, толкова повече прилича на известния си татко. Грижите за Марко са поети изцяло от майка му и бабите. Те понякога изнемогват, защото малкият е доста енергично и шумно бебе. Но бавачка няма как да прекрачи прага на дома им, категорични са родителите на бебето.

Ники Дойнов е баща-мечта

Ники Дойнов е баща-мечта

Ники Дойнов е отговорен и отдаден татко, което поема половината от грижите за наследника си. Дори в първите месеци често е будувал по цяла нощ. След това отивал на работа подпухнал и недоспал и създавал доста ядове на гримьорите, пише retro.bg.

Това, обаче са бели кахъри пред щастливите мигове на новинаря с любимата му и сина им. Скоро двамата ще стегнат куфарите за първото море за трима първо на родното Черноморие, после и в Гърция. Въпреки че е на половин година, Марко вероятно ще получи първите си уроци по плуване. Ники Дойнов е луд по водните спортове и държи и наследника му да на „Ти“ с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар