Феновете в шок: Бояна Генова напуска „София Ден и Нощ“, заминава за САЩ!

Гласувайте за статията

Малкото коте на Валери Божинов Бояна Генова разбива сърцата на феновете си!

Малкото коте е решила да направи сериозна крачка в живота си. Бояна Генова, както е истинското име на актрисата, е на път да разбие родните телевизионери.

Бояна Генова

Бояна Генова напуска сериала и Митака

Блондинката се сдоби с американска виза и е готова да завладее Холивуд. Очаква се всеки момент тя да отпраши зад океана.

Красавицата отдавна мечтаела да стане водеща или актриса в Холивуд. Тя стана известна най-вече покрай футболиста Валери Божинов с прозвището „малкото коте”.

След това умело използва популярността си, като се уреди за снимки в нашумелия сериал „София Ден и Нощ”. В него тя е в ролята на любима на друг екранен любимец – Митака.

Двамата са двойка и зрителите очакват дори сватба и бебе. Но с новата й американска виза и желанието й да се реализира зад океана нещата се променят.

И сценаристите се чудят какъв скандал да предизвикат между нея и Митко, за да се разделят окончателно.

Определено ще е много трудно и болезнено за зрителите да разделят екранните Стефи и Митко. Иначе клюките около решението на Бояна Генова са различни.

Според едни от тях тя има връзка с мастит милионер в Америка. Заради който е получила виза и упорито набляга над уроците на английски език.

Според друга версия след като отказа на кметския син Спас Чоков има ново гадже. С когото са решила да направят пътешествие и да обиколят Америка.

Но освен с добре научен език екранната Стефи събрала очите на служителите на американското посолство, след като се явила с делови костюм на 9-ти май.

Заминаването на Бояна Генова е планирано за края на лятото. Дотогава тя възнамерява да се забавлява с приятелките си, които обожава. Не са знае дали актрисата ще остане задълго зад океана или ще се върне скоро, след като се на пътешества.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар