Лесна диета преди плажа: По-красиви в банските за две седмици! (виж тук)

Гласувайте за статията

Тази лесна диета за отслабване гарантира по-високо самочувствие на плажа!

Искате да победите в битката за отслабване и да се разходите с високо вдигната глава на плажа?! Считайте го за постигнато и то само с тази лесна диета. Ако я правите поне две седмици, то със сигурност ще изгубите поне пет килограма от теглото си.

диета

Лесна диета преди плажа, с която ще обуете банските с кеф

А те винаги си личат – с просто око, не само на кантара. Това, което ви трябва, е силно желание и още по-силна воля. Знаем, че сте го чували неведнъж – топлата вода е открита отдавна. Но поне сега се вслушайте и го направете.

Забранете си тези няколко неща през тези две седмици, в които не бива да си позволявате дори един „мръсен ден“. Въпросните табута са следните – всички бели храни като захар, брашно и сол, мазни меса, мазни сирена и кашкавали, газирани напитки, алкохол, както и плодове с високо съдържание на захари.

Това са забраните, а всичко друго ви е позволено. Както виждате, може да се храните с огромно количество свежи салати, риба и рибни продукти, нетлъсти меса, яйца, кълнове и сурови яски.

Добре е да хапвате не два или три пъти на ден, а поне пет или шест пъти за 24 часа. Така порциите ви ще бъдат хем по-малки като количество, хем няма да се чувствате гладни и ще отслабвате.

Супи също може да си правите, но е добре да бъдат само зеленчукови. Както и таратор – много таратор, който оводнява тялото и спомага за изхвърлянето на излишната вода от него. А колкото до самата вода, гледайте да пиете от нея поне 2,5-3 литра дневно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар