Никълъс Кейдж кьор кютюк пиян в столичен мол (Вижте как се изложи) Преглеждания: 9968

0
Оценете този post

Никълъс Кейдж се изложи, холивудската звезда повръща в асансьора

Никълъс Кейдж стана за резил. Холивудският актьор, който е в България за снимки на американската продукция „211” бил засечен фиркан до козирката.

Според очевидци световно известната звезда се появил в столичния Мол България с намерението да изгледа филма „Жената-чудо”. Това, която направило впечатление на присъстващите на прожекцията било, че Кейдж още с влизането си в залата бил в нетрезво състояние.

На актьорът явно приетия алкохол не му достигнал защото изненадващо си поръчал четири малки бутилки с вино. Всяка една от тях била по 0,375 милилитра. Общото количество на виното, с което Кейдж смятал да гледа филма било 1,5 литра.

Звездния артист се настанил спокойно в залата за да гледа. За общо учудване до края на прожекцията не останало и капка от алкохола.

Не става ясно дали е изгледал целия филм, но при излизането си Никълъс Кейдж едвам се държал на краката си. Явно, че питието си е казало своето и след като влязъл в асансьора известния мачо повърнал, предават от електронното издание Sporta.bg.

Това създало кратка суматоха сред служителите на киното, че и сред другите клиенти. Но за компенсация те били възнаградени от хората, които се грижат за актьора с по една картичка с негов автограф като извинение за създаденото им неудобство.

Е, на всеки може да се случи да прекали с пиенето, та дори и на звезда от ранга на Никълъс Кейдж! Все пак простено му е да се нафирка, това си е човешко. Всички помнят филма „Да напуснеш Лас Вегас“, с който спечели Оскар за мъжка роля. По време на снимките актьорът е бил постоянно пиян. за да влезе по-добре в обувките на гениално пиянде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.