Джена сложи колежките си в малкия си джоб

Гласувайте за статията

Джена счупи всички рекорди

Джена, която стана майка преди няколко месеца, сложи останалите си колежки в малкия си джоб. Изпълнителката побърза да се върне на сцената, въпреки първоначалното си намерение да изкара едно дълго майчинство.

Веднага след раждането тя се зае с връщане на предишната си форма. Въпреки, че роди с операция, пайнерката побърза да се върне във фитнеса. Затова отнесе доста критики най-вече от дамите, които я обвиниха, че подхожда безотговорно към собственото си здраве и дава много лош пример.

Официално изпълнителката се завърна на музикалната сцена в началото на месец юни. И към момента тя е най-ангажираната изпълнителка в музикалната компания. Графикът й до края на лятото е запълнен напълно. Тя има по 23 участия месечно и едва успя да изпълни всичките си ангажименти.

Но въпреки това младата майка не се отказва. Груби сметки показват, че само от хонорарите за лятото оборотната пайнерка ще прибере чисто около 150 000 лв.

Малко преди официалното си завръщане на сцената половинката на Малкия Канар пусна и нов клип. За реализацията на хитовото парче тя не е платила нито стотинка. Всички разходи покрай него са поети от шефа й.

Това е прецедент в историята на „Пайнер“, тъй като Митко Димитров рядко прави подобни жестове към изпълнителките от каталога си. Всеизвестен факт е, че той прибира повече от половината от заработеното от тях като комисионна, пише Хот арена.

Но също така е вярно, че той има по-специално отношение към Джена. Въпреки това изпълнителката беше много засегната от факта, че той я пренебрегна на последните годишни музикални награди.

Тогава тя дори беше готова да се откаже от кариерата си на чалга изпълнителка и да се насочи изцяло към фолклорната музика, тъй като там конкуренцията е по-малка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар