Галя Щърбева и Лора Крумова във война (Вижте каква е причината)

Галя Щърбева и Лора Крумова във война (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова вбеси дружката си Галя Щърбева

Галя Щърбева не може да си намери място от гняв към Лора Крумова. Двете дружки са на път да развалят дългогодишната си дружба. Причина за това е неадекватното поведение на блондинката, която в последно време си позволява много.

Напоследък тя не се интересува от работата си и буквално се е оставила на течението. Лора Крумова нехае за случващото се в предаването. Тя не просто често закъснява за работата, но и дори не си прави труда да се подготви предварително преди изявата си в ефир.

Закръглената тв водеща разчита изцяло на режисьорите и на своята колежка и добра приятелка Лора Крумова. Безхаберието на Лора Крумова е причината за неадекватните въпроси, които тя задава на гостите в предаването.

А честта да замаже гафовете й винаги се пада на нейната приятелка и колежка Галя Щърбева. Брюнетката не просто замазва гафовете на колежката си, но и на практика върши нейната работа.

Единственото, което прави напоследък блондинката, е да се оплаква. Пред колегите си тя не спира да се жалва, че й все по-трудно да намери баланс между професионалните и личните ангажименти.

Лора Крумова очаква с нетърпение ваканцията на предаването, за да замине за морето, където нейният любим преподава уроци по сърф.

За капак на всичко, точно в най-натоварената седмица, без предупреждение блондинката стегна куфарите си и отпраши за Португалия. Там тя прекара цяла седмица заедно с колежки от конкурентна медия.

Галя Щърбева не е на себе си. Тя не може да повярва, че Лора Крумова си позволява подобно държание, пише Хот арена.

Повече от ясно е, че приятелството между двете дами е заложено на карта. И ако блондинката продължава в същия дух, нищо чудно много скоро да загуби най-добрата си приятелка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар