Слави и голямата му любов Маги отново заедно

Гласувайте за статията

Слави Трифонов и Магдалена Ангелова са подновили срещите си.

Любовната история на Слави и Маги си остава митична в биографията на Дългия. Въпреки че от дълги години няма любов помежду им, двамата са съумели да запазят добрия тон и го играят приятели. А, както знаем, приятел в нужда се познава!

Сега психоложката Маги е тази, която се е притекла на помощ на своя бивш любим. Оказва се, че Трифонов го е закъсал не само физически, но и психически. затова е решил да прибегне до професионалните услуги на Ангелова. За няколко години тя успя да създаде доста успешен бизнес заедно с Наталия Кобилкина и сега е една от най-търсените психоложки в столицата.

А, колкото и да е зает графикът й, винаги ще намери един свободен час за Слави! Той все по-често може да бъде видян на влизане и излизане от клиниката за психологично консултиране а Маги в София. Всъщност, тя е по-скоро на Дългия, защото бе създадена с неговите пари. А сега бившата му любима трябва да му се отплати.

Надали двамата са предполагали, че един ден ще ги свързват отношения психолог-пациент. Но, съдбата е непредвидима! Шоуменът може да се довери единствено на Маги и затова е избрал именно нея за свой личен душеприказчик. В момента тя е запозната с най-съкровените му тайни, мисли и емоции, но никога не би ги издала, пише retro.bg.

Слави и Маги продължават да поддържат отношения

Слави и Маги продължават да поддържат отношения

Слави не веднъж е споделял на Ангелова колко много му тежат провалите в личния живот. Също така не можел да си прости за ужасния си нрав и неоправданото поведение към близки и подчинени. Откакто започнал да посещава сеансите при Маги, обаче, станал по-смирен и започнал да си мери думите.

За няколко години Слави успя да прогони куп хора от екипа си с поведението си към тях. Но сега успява да признае пред себе си, че държанието му се дължи на жестоки комплекси от детството. Именно в посока на изкореняването им работят с Маги напоследък. И всички се надяват тя отново да успее да промени живота към към по-добро!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар