Изненада! Гришо и Никол не само не са разделени, а са по-влюбени от всякога (Фото)

Гласувайте за статията

Гришо и Никол успяха да разсеят слуховете, че са разделени. Или поне до известна степен!

Никол Шерцингер чукна 39 в компанията на Гришо. Тази новина обиколи света за отрицателно време. И докато мнозина се зарадваха, че светската двойка отново се е събрала и нашето момче пак е с кака си, някой тръгнаха да търсят под вола теле.

Факт е, че в последните няколко месеца Гришо и Никол не са се появявали заедно на светски събития. Това през седмица пораждаше слухове, че са се разделили. Дори наскоро се заговори за окончателен край на отношенията им, породен от системни изневери и от двете страни. А сега – изненада!

Шерцингер е отпразнувала рождения си ден в компанията на близки приятели и на любимия си Димитров. Тя сподели фото, на което двамата са се прегърнали нежно и изглеждат истински влюбени и щастливи. Няма конкретна индикация, че снимката е от празника на Никол, но някак се подразбира.

Въпреки това, световни таблоиди разпространиха новината, че певицата е била забелязана пияна в нощен бар в малките часове на нощта. Това за нея не е толкова шокиращо. Но моментът на изненадата е, че не е била с Гришо, а друг непознат мъж.

Гришо и Никол май въобще не са се разделяли

Гришо и Никол май въобще не са се разделяли

Така се пораждат две версии. Едната е, че Димитров е уважил вечеря с рожденичката, но след това се е оттеглил да почива. Както знаем, той никак не е фен на дискотеките и шумните партита с много алкохол, на които Никол е царица. А в разгара на вечерта тя се е опиянила и си е намерила другарче за танци.

Другата версия е по-скоро теория на конспирацията. Може Шерцингер нарочно да е пуснала фотото, което не е от рождения й ден. така ще успее да залъже всички, че с Гришо още са заедно, въпреки че не са. Но, като се замислим, защото й е да го прави?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар