Миранда Кер и Лео ди Каприо на съд за крадени вещи (Още за скандала)

Гласувайте за статията

Миранда Кер и Леонардо ди Каприо на съд, Бен Афлек също е в списъка

Миранда Кер и Леонардо ди Каприо ще се изправят пред съда за крадени вещи. Невероятен скандал тресе Холивуд, а звезди от А-листата са замесени в него.

Най-елитните звезди в шоубизнеса са привикани да свидетелстват за случай с невероятно скъпи крадени вещи. Още по-безумното е, че те са техни собственици.

Леонардо ди Каприо наскоро предал на Министерството на правосъдието творби, които му подарил малайзийски милионер, а Миранда Кер е върнала ценни бижута, които също е получила от него.

Американските федерални инспектори проверяват звездите, които са свързани с бизнесмена и филмов продуцент Ръза Азиз и неговия сътрудник, малоазийския богаташ Йо Лов.

В списъка се споменават имената на Лео, Мартин Скорсезе, Крисчън Бейл, Бен Афлек, Марк Уолбърг и Миранда Кер. Смята се, че те са получавали от него подаръци и пари, които е придобил незаконно.

Лов, Азиз и неговият баща са заподозрени, че са откраднали милиарди от малайзийските данъкоплатци. Граждани не подозирали, че даряват парите си, за да финансират разкошния живот на продуцента. Лов е водел невероятно бляскаво съществуване в Холивуд, където създава и своя компания. Продуцентската му фирма финансира много филмови хитове. И печели милиони от тях.

Още по-скандалното е, че Миранда Кер е била любовница на малоазийския продуцент. И именно в качеството си на такава, ще бъде привикана в съда, където ще трябва да отговаря и дали е знаела за тъмните му сделки. Красавицата имаше връзки с едни от най-богатите мъже в света, но така и не разбра, че е била измамена от един от тях.

Миранда Кер получила от Лов бижута на стойност няколко милиона, които наскоро предала в Министерството на правосъдието, пише Wall Street Journal.

Миранда Кер на съд заради крадени бижута за милиони

Миранда Кер на съд заради крадени бижута за милиони

По-рано този месец, Ди Каприо също трябвало да предаде безценни произведенията на изкуството, които му подарил скандалния милиардер.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар