Цецка Цачева била жена пожар (Вижте какво разкри мъжа й)

0

Цецка Цачева била фурия в къщи, напрежението го отнасяли близките й

Цецка Цачева се радва на дългогодишен и щастлив брак. Правосъдната министърка има съпруг, който де гордее с жена си.

Цачева и Румен Данговски се знаят от гимназиалните години. Любовта им припламва, но се разделят по време на студентството си. Тя заминала да учи право в София. Той следва архитектура в Братислава. Но както се казва старата любов ръжда не хваща. Виждат се след време в Плевен. И после следва сватбата в Троян.

Архитекта, който е любимец на много хора  споделя, че съпругата му пред чуждите се владее. Но приберели се вкъщи се отприщва целия стрес, който е набрала в работата си. Данговски нарича жена си пожар когато се ядоса.

Според думите му Цачева се борела със стреса на пътечката за бягане.Която била инсталирана в хола. Но понякога запалвала цигара на балкона. Навик, с който не могла да се раздели, предават от електронното издание retro.bg.

Битката с тютюнопушенето водела дълги години. Но почти без успех. Била доволна, че вече не се сражавала с излишните килограми. Нямала време за готвене. Добре, че ги има топлите витрини в магазините, не оставаме гладни, шегува се бившата председателка на Народното събрание.

Румен Данговски не обича да е под светлината на прожекторите. Но пък е много горд със семейната си половинка. На бюрото му, което било подредено могат да се видят три снимки. Естествено  една на Цецка, другата на сина им Румен. И третата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Който на своя картичка пред време лично му написал: „На Румен, за успеха ни”

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.