Плачете: Женската мечта Адриан Зурков се хвана с копието на Николета!

Плачете: Женската мечта Адриан Зурков се хвана с копието на Николета!
1 (20%) 1 vote

Адриан Зурков или чаровния Марио вече има сериозно гадже!

Адриан Зурков от „София Ден и Нощ” си е хванал за гадже Николета Лозанова. Само че не популярната плеймейтка, а нейна двойничка. Екранният Марио е лудо влюбен в Таня Дешева, както се казва двойничката на екс съпругата на Валери Божинов.

Адриан Зурков

Адриан Зурков си намери половинката в лицето на Таня

Актьорът, който играе в култовата сапунка сваляч, в реалния живот е коренно различен. Фитнес инструкторът е повече от прилежен и верен в любовта.

Поне е такъв към новата си любима. За разлика от плейбоя Зурков има напълно сериозни намерения към любимата си.

Таня Дешева стана известна най-вече заради поразителната си прилика с Николета Лозанова. Водещата на „Папараци” се превърна в кумир за нея.

Заради което доскоро напълно непознатата девойка се стреми напълно да прилича на нея. Според слуховете Таня дори се е подложила на няколко пластични операции, за да прилича колкото се може повече на любимката си.

Въпреки че в живота не е сваляч, фитнес гуруто изключително държал на външния вид. Именно заради това си паднал по плеймейтката.

Таня Дешева се омъжи преди четири години за траурния агент Петър Михайлов. Тогава тя си смени фамилията и взе тази на съпруга си. После изненадващо си върна моминското си име.

С днешна дата не се знае дали моделката е разведена или не. Но на профила си в социалната мрежа тя е със старата си фамилия. С което красноречиво дава заявка, че вече е свободна и е готова за нови подвизи.

А за връзката си с екранния Марио моделката не спира да твърди, колко е щастлива с новия си любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар