Топ ефект: Ето как Мария Илиева поддържа перфектно тяло и на 40 години! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария Илиева е една от най-добре изглеждащите ни певици!

Макар да е вечно в устите на хората с връзките си с далеч по-млади от нея мъже, Мария Илиева е една от най-красивите ни певици. За своите вече 40 години тя изглежда все така млада и радва окото с перфектни форми.

Мария Илиева

Мария Илиева изглежда убийствено добре и на 40 години, ето как го постига

Как тогава да не я заглеждат и младоци, ще кажем ние. И наистина си е съвсем разбираемо. Звездата не спира да се грижи за кожата на лицето и за тялото си. А тайната на фигурата й не е само спортът, но и основно храненето.

Оказа се, че Мария Илиева строго се придържа към здравословния начин на живот и все по-рядко на масата й присъства месо. Особено през лятото в жегите тя изобщо не се докосва до него. Така хем се грижи за кръвното и общото си добро състояние, хем приема значително по-малко калории.

Близки до нея разкриха, че през повечето време от седмицата тя се храни предимно със зеленчуци, варени яйца, риба, киноа и булгур. Хлябът не й е сред любимите храни, а за пържено и сладко и дума не може да става.

„Чудели й сме се на волята и силата на характера. Понякога излиза с приятелки, които набиват торти и пасти, а тя не ще и да чуе. Дори не й се отваря апетитът. Знае, че след само едно парче ще има да гори калории часове наред и затова изобщо не я съблазнява. Всеки може да го постигне, най-важно е да издържи без сладко като нея една-две седмици“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар