Сребролюбието поболя Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Слави Трифонов сам е виновен за влошеното си здравословно състояние.

Както стана ясно, през уикендът Слави Трифонов е претърпял поредна тежка операция на крака си. След трите концерта в „Арена Армеец“ този месец, шоуменът съвсем е рухнал и буквално не може да се държи на краката си. А приближените му само се чудят и маят защо си го причинява сам.

От грандиозните спектакли Слави Трифонов прибра 2 милиона лева и прокламира още по-широко своите политически идеи. Но дали с тези пари може да си купи здраве? По-скоро не. И това доказва фактът, че колкото и пари да има, той не се подобрява, а прогресивно се влошава през последните години.

След коварното падане в банята пред концерта в Стара Загора, лекарите категорично са му заявили, че трябва да избягва всякакви големи натоварвания. Първоначално Дългия се бе кротнал, но скоро пак се отприщи на концерти. И то все по-мащабни и по на често. А след последните се е наложило да го изкарат на ръце от залата и да отиде директно в болницата!

Слави Трифонов се правеше на велик, но вече тотално рухна

Слави Трифонов се правеше на велик, но вече тотално рухна

Слави Трифонов изпитва нетърпими болки в ставите и гръбнака. Той има възможността да замине за чужбина и да се лекува там. Предпочита, обаче, да се остави в ръцете на родните специалисти от ВМА. Но всеки медик е безсилен пред ината му, пише bgdnes.bg.

Въпреки болките и трудността да се придвижва, шоуменът не искал да се предава и продължавал живота си в обичайния му ритъм. Това, обаче, се оказало голяма грешка. Непрестанните натоварвания и изтощителния работен процес си казаха думата и днес Слави Трифонов е една развалина. Въпреки това, той ще се върне на екран, а и нищо чудно да спретне още няколко концерта. Дано да ги преживее!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар