Ваня Цветкова е гласена за звездата на Вип Брадър!

Ваня Цветкова ще е една от съквартирантите на ВИП Брадър в новия сезон на шоуто. Актрисата е сред най-ухажваните дами в светското общество. [caption id="attachment_521064" align="aligncenter" width="261"]Ваня Цветкова Ваня Цветкова е ухажвана от продуцентите на Вип Брадър[/caption]

На няколко пъти звездата от „Лавина” е била канена от организаторите на скандалджийското шоу да влезе в Къщата на Големия брат. Но досега актрисата винаги е отказвала.

Засега тя не е дала утвърдителен отговор, но организаторите са убедени, че най-после тя ще приеме офертата. Актрисата живее със семейството си зад океана от няколко години. Тя се премести в САЩ след като стана ясно, че в българските продукции за нея няма подходяща роля. Скоро Ваня Цветкова претърпя домашен инцидент в дома си. Тя падна по стълбата и си счупи крак и таз на няколко места. Звездата от „Седем часа разлика” едва не пострада по-сериозно след нелепия битов инцидент. До жестоката драма се стигнало случайно. Тя паднала по стълбите на дома си, след като говорила по телефона и през това време вършела обичайните си домакински задължения. 59-годишната звезда на българското кино полетяла по широкото стълбище, свързващо първия и втория етаж в къщата й зад океана. Но след инцидента тя се възстановява успешно. Макар и бавно. Въпреки това актрисата не губила надежда, че отново ще проходи нормално и ще играе любимите си роли в сериалите. Ако все пак този път се съгласи да стане един от съквартирантите, тя ще бъде една от най-скъпоплатените участници. Според кухнята на шоуто по Нова телевизия ще получи хонорар в размер на внушителните сто и петдесет бона за участието си. Това са парите, които се полагат на звезди от нейния ранг. Продуцентите водят преговори и с други скъпоплатени участници. Вероятно същата сума ще получат още певиците от естрадата Росица Кирилова, Маргарита Хранова и Панайот Панайотов, ако се навият да влезнат в Къщата на Големия брат. По-малксо средства са отредени за участието на Миглена Каканашева-Мегз. Топ дизайнерката също е едно от спряганите имена за участие, особено след като предизвика фурор в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Другото име, които се върти в пространството е на синоптичката Гери Малкоданска. Тя също ще вземе по-малко пари от останалите звезди в реалите формата по Нова телевизия.