Това Христина Витанова ли е: Бившата на Благой Георгиев втрещи!

Гласувайте за статията

Христина Витанова е коренно променена, не могат да я познаят!

Христина Витанова не прилича на себе си. Бившата половинка на скандалния футболист Благой Георгиев съвсем се е сбабичосала. Бившата гимнастичка е дала превес на годинките да галопират из лицето й.

Христина Витанова

Христина Витанова не прилича на себе си

И да се правят с него каквото си искат. Вероятно Христина Витанова се е успокоила, след като направи свой милионера Лагзин Маджид и не отдава никакво значение на външния си вид.

И то при положение, че има до себе си доста имотен мъж. Наскоро тя и нейния любим Лазгин бяха засечени на лъскаво парти в столицата.

Бившата на ритнитопковеца доскоро бе пример, как след като роди две деца, може да остане перфектна и красива. Но може би хубавицата вече се е успокоила, че има за годеник милионер и е решила да не харчи парите му за разкрасителни процедури.

Заради което тя изуми околните от купона с увехналия си и уморен външен вид.

Освен занемарената й фасада на останалите ВИП-ове направи впечатление и друго. И то е, че Витанова не изпускаше от поглед годеника си и следеше като копой неговите действия.

Тя слухтеше непрекъснато, щом му се обаждаха по телефона. Надничаше упорито и на екрана на мобилния му телефон, щом ресторантьора започвал да си пише есемеси с някой.

„Витанова през цялото време бе нащрек. Щом някоя по-засукана мадама се завъртеше около милионера, правеше всичко възможно да я разкара от полезрението му.

Но ако не се погрижи за фейса си, някоя по-млада и даровита може като нищо да й го отнеме”, коментирали упорито на партито.

Христина Витанова има две деца от футболиста, а богаташа няма наследник. Тя искала час по-скоро да го дари с бебе, за да й е в кърпа вързан. Дори се заговори упорито за брак, но и досега датата на сватбата не е уточнена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар