Криско избухна с разкрития за Гери-Никол и Тита! (виж тук)

Гласувайте за статията

Криско отново е на върха на славата си, въпреки злобарите!

Рапърът Криско даде интервю, в което разкри истината за славата, кариерата си и отношенията с Гери-Никол, Тита и останалите рапъри от така наречената „конкуренция“.

Криско

Криско даде откровено интервю и смаза завистниците

Противно на очакванията той обяви, че с Ъпсурт, с които ще са заедно по време на турнето в Македония „Една любов“, никога не са били врагове или в лоши отношения. Напротив – лично той страшно ги ценял и им се възхищавал винаги.

„Не знам защо си измислят хората, но си умират да сътворяват глупости. Знам ли, може би на някои им е интересно. Е, сега ще им стане скучно, защото 90% от писанията не са верни. Нито враждувам с някого, нито ще оплождам Гери-Никол“, смее се Криско.

Повод за думите му стана предишна пресконференция, на която той и варненката обявиха, че тя е бременна от него и чака бебе. Криско обясни през смях, че обича да си прави шеги и особено, когато използва самоирония и закачка със себе си.

Иначе той и Гери-Никол са в приятелски отношения. Нямат какво да делят, а работата им преди време е протекла повече от професионално и готино. Сега, когато той работи с Тита, отново няма никакви поводи за сплетни и интриги. Не и между двете певици.

„Говорят си какво ли не, важното е да си над нещата и да не ти пука. Ето на – мен постоянно ме обвиняват, че се надувам. А аз съм последният човек, който обича да се звездее. Това обаче го знаят само хората около мен“, казва рапърът.

И обещава, че по време на концерта в Македония ще изпее с цяло гърло култовата песен за всички времена „Македонско девойче“. Стискаме палци и да му се получи добре!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар