Камелия не иска да повярва: Новите зъби я предадоха! Преглеждания: 6727

Камелия не спираше да се фука с новите зъби, а сега фъфли
0
Оценете този post

Камелия не може да повярва на това, което я сполетя с новите фасети!

Камелия е в ступор. Фолкаджийката не е на себе си след като си сложи импланти на зъбите. Певицата вече трака с ново чене, което изобщо не поставено, както трябва. Наскоро бившата пайнерка бе ментор в музикалното шоу „Гласът на България”.

Камелия
Камелия не спираше да се фука с новите зъби, а сега фъфли

Според слуховете поп фолк дивата е взела хонорар от тридесет бона. С част от тях тя е решила да си направи усмивката си ослепителна.

Въпреки че изпълнителката на „Залезът и зората” се славеше с бисерни зъби. Но от суета е решила да подмени част от тях с импланти, а останалите с фасети. За да може да грее всеки път, щом малко се усмихне.

Но интервенцията е неуспешна и с днешна дата Камелия изпитва силни болки, вместо радост.

Фолкаджийката се е затворила в къщи и никъде не излиза заради естетично-логопедечния си проблем. Това според нейни близки се дължи на неуспешната манипулация при зъболекар.

Камелия си поставила изкуствените фасети и импланти в реномирана клиника в столицата. Според близки до звездата тя излязла от там с широка усмивка и щастлива.

Без да изпитва никаква болка. Но след едно денонощие започнал истинския кошмар. Предните й зъби, облицовани с полимери, започнали да я щипят.

Болката тръгнала нагоре и станала нетърпима. И на всичкото отгоре тя започнала да фъфли. Заради болката и неудобството Камелия се скрила в дома си.

А след известно време имплантите били отхвърлени от организма й. Вероятно материалите, от които са направени имплантите, са били направени от сплави, които нейния организъм отхвърля.

Но тя не може да се подложи повторно на същата процедура. Защото трябва да мине известно време, технологичен период, през който не може да се извършва същата манипулация.

Новите й зъби трябва да се възстановят, за да се повтори процедурата по възстановяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.