Луиза Григорова: Така всеки може да отслабне, при това безплатно!

Гласувайте за статията

Луиза Григорова даде ценни съвети за отслабване на всеки!

Луиза Григорова разкри тайната си за перфектната си визия. Звездата от „Откраднат живот” винаги е била фина. Но актрисата разкри някои лични тайни за перфектния си външен вид. Едната тайна е водата.

Луиза Григорова

Ето я тайната за хубава фигура на Луиза Григорова

Красивата актриса пие по три литра на ден от животворната течност. Тя открива цялата истина за тази своя диета пред феновете си в социалната мрежа.

Актрисата разкри, че вече усеща ефекта от това свое действие. Върху кожата, кръвната си захар, налягането, метаболизма и най-вече върху кожата си.

Луиза Григорова посъветва всички свои фенове да носят поне по литър и половина със себе си шише с вода, където и да отиват през деня.

„Носете със себе си винаги шише от кило и половина. Така то ще ви тежи и ще ви накара да пиете, за да ви олекне. Постепенно ще свикнете да пиете повече течност. Което действа благотворно върху целия организъм”обясни звездата от „Откраднат живот”.

Луиза Григорова наскоро се омъжи за режисьора Мартин Макариев. Двамата сключиха брак на морския бряг. Актрисата и режисьора имаха връзка няколко години, като двамата накрая си казаха заветното „да”.

Луиза Григорова зарадва с още няколко обещания своите почитатели. Тя заяви, че ще сподели с тях всичките си тайни за здравословния си начин на живот.

Актрисата обеща да сподели още каква козметика ползва, какво домашни рецепти използва за да поддържа гладката си кожа, както и с какво се храни най-често.

Признанието, че пие по много вода събра доста коментари под нейните обяснения. Онлайн потребителите благодарят за нейните съвети. И очакват с нетърпение това, което тя ще сподели с тях в най-скоро време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар