Митьо Пищова втрещи с разсъжденията си!

Култовият Митьо Пищова напуска бургаската болница, след като го приеха по спешност. Той обаче отново няма да бъде тих като тревата. А отпред ще го чака цигански оркестър. Както и една тълпа от миски и манекенки. За това съобщи самия бохем. [caption id="attachment_520972" align="aligncenter" width="260"]Митьо Пищова Митьо Пищова умора няма, но и акъл[/caption] Търновецът бе приет по спешност в болницата на морския бряг. Това се случи в четвъртък сутринта, след като се заиграл опасно с няколко мадами. Той, по неговите думи, бил обграден от четири миски и манекенки и сърцето му започнала да издава багажа. „Започнах да се задушавам и съпрцето ми излезе от ритъм. Усетих, че се прощавам с този свят. Много зле се почуствах. Помислих, че това ми е краят. Но да са живи и здрави лекарите, отново ме върнаха тук”, признава с благодарност вечния плейбой. Той обяснил, че получил кризата, защото бил в интимни заигравки с няколко танцьорки и миски. Утре в в десет маса той ще бъде изписан от болницата. Само че Митьо Пищова няма никакво намерение да се въздържа.

„Отново ще се отдам на разврат, секс и мадами. Аз съм си женкар и такъв ще си остана. Такъв съм се родил.Искам да живея, да гребя с пълни шепи от живота.

Не да живея като мишка. И да треперя от страх кога ще умра. Каквото Господ е казал, това ще стане”, не се спира той. Митьо Пищов отново е боен, след като претърпя поредица от травми. Преди няколко години той получи инфаркт. След това едва не му отрязаха краката, защото започнаха да гангренясват. Той тръгна, но накрая падна и счупи прешлени. Месеци наред пазеше леглото, тръгна с проходилка. Накрая все пак послуша докторите и отслабна. С цели 80 килограма, като преди това кантара заковаваше на 160 килограма. Той се кротна за известно време. Но сега отново е в секс стихията си. И обеща, че ще продължава да „пори с питона си жените като риби”. Митьо Пищова е категоричен, че здравословните му проблеми са наказание свише. Защото бил разбил най-малко 50 семейства. „Ами след като мъжете не могат да ги оправят, те идват при мен. И аз го правех, а после те се влюбваха в мен. Какво да правя? Затова сега съм наказан и закъсах със здравето”, казва вечния прелюбодеец.