Ваня Джаферович хвърли в шок съпругата си: Евгения не иска да повярва! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович се е променил много, на какво ли се дължи това?!

Футболистът Ваня Джаферович хвърли в тотален шок съпругата си Евгения Ангелова. След толкова години заедно тя не може да повярва на тази коренна промяна у мъжа си.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович зае позицията на твърд мъж, който диктува правилата в семейството

Близки до семейството разкриха, че Ваня и Евгения от седмица наред спорят ужасно и дори си крещят. А причината е чисто битова – къде да отидат на почивка.

Странно, но Ваня Джаферович твърдо и категорично отказал да отиде на море. Било то у нас или в чужбина. Заявил на жена си и децата, че има нужда от спокойствие и затова ще ги води на планина.

Евгения Ангелова пък, която обожава морето и вече не я свърта, изпаднала в истински шок от решението на половинката си. Децата също се тръшкали заедно с нея и в дома им настанал пълен хаос.

„Ваня остана потресен и отвратен от репортажите, които се правеха за Слънчев бряг. Но не е задължително да води семейството си там. Има толкова други спокойни, тихи и уютни местенца, на които могат да отидат и да си починат. А и ей къде е Гърция, морето там е страхотно“, коментират източниците.

Близки до Ваня Джаферович пък предполагат, че инатът му се дължи на желание да се покаже като истинската глава на семейството. И като твърд мъж, който не винаги позволява домочадието да му се качи на главата.

Вероятно в крайна сметка ще склони да заведе децата на море, защото ги обожава. А те не спират да му мелят на главата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар