Безработният Васил Иванов стана селски човек

Гласувайте за статията

След като напусна Нова телевизия със скандал, Васил Иванов коренно е променил начина си на живот.

Като един щастлив безработен, разследващият журналист Васил Иванов е решил да оползотвори лятото си по най-добрия възможен начин. Вместо да се занимава с крими контингента и скандални далавери, сега той е насочил силите и вниманието си върху една къща с огромен двор.

Васил Иванов наследява имота от дядо си, който е виден столичен зъболекар. Става дума за постройка с двор близо 2 декара и цели 140 плодни дръвчета. Както се досещате, подобно място изисква огромни грижи, които няма как да паднат само на плещите на журналиста. Но, напоследък, той се е специализирал в различни земеделски дейности и предпочита да разчита предимно на себе си.

Васил Иванов знае 2 и 200

Васил Иванов знае 2 и 200

Освен за разпускане и трупане на занаят в земеделието и овощарството, фамилната къща на Васил Иванов служи и като събирателен пункт за жените и децата му. Бившият кадър на Нова продължава да поддържа топли приятелски отношения с бившата си жена. Тя често идва на гости в къщата с новия си приятел и децата си. Те биват настанявани дори в стая, която се пази специално за тях.

При втората му жена, обаче, ситуацията е малко по-заплетена и трудно може да събере двете на една маса. Но, все пак се случва и това. С третата си жена пък, Васил Иванов сключва брак някак на шега. Кумува им кметът на Каварна Цонко Цонев. Така многоженецът успява да се ожени цели три пъти, а сега може да си спретне цял харем в семейната къща, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар