Стефан Данаилов в най-откровената си и болезнена изповед: Намерих своето спасение!

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов проговори искрено за трудностите в живота си.

След борбата с левкимията и смъртта на съпругата му Мария, Стефан Данаилов посърна и вече трудно можем да го видим усмихнат. Тъжните мигове в живота му сякаш нямат край, но вече се вижда светлината в тунела. Актьорът си признава, че по едно време цялото му съзнание в било обзето от мисли единствено за смъртта. Най-тежкият момент в живота му е, когато научава тежката диагноза левкимия.

Времето между вземането на биопсия и съобщаването на резултатите се оказва кошмарно за него. Мислел е, че веднага ще разбере дали е болен или не. След това, обаче, се надява да има достатъчно време, за да си подреди живота в случай, че чуе най-страшната дума. Но, когато я чува, не рухва единствено благодарение на съпругата му.

Мария се е държала, докато е трябвало да му дава сили. Дори и двамата със Стефан Данаилов да са си мълчали, той винаги е усещал, че тя е неговото другарче, което има търпението да преживее всичко с него. Жена му си отива с притеснението, че го оставя болен. „Изплувах, защото съм див характер“, споделя Ламбо пред БТВ.

Стефан Данаилов трудно намира надежда, за да продължи

Стефан Данаилов трудно намира надежда, за да продължи

Постепенно, обаче, е успял да си стъпи на краката и е намерил причина да продължи да живее. Тази причина са внуците, които имат нужда от него. Три години след смъртта на Мария, актьорът споделя, че усеща как интересът му към жените постепенно се завръща. И не смята, че това е нещо грешно.

„Ако жените спрат да ме вълнуват, да си отивам и да си лягам горе при Мери“, споделя Стефан Данаилов. Той винаги е бил заклет женкар. Сега не крие, че продължава да си пийва, но гледа да бъде рядко, защото веднага го удря в краката.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Стефан Данаилов в най-откровената си и болезнена изповед: Намерих своето спасение!”

  1. TOTO

    юни 26. 2017

    ПРОСТАК ДАНАИЛОВ

Добавете коментар