Официално: Фики Стораро предложи брак на Гюлджан (Подробности)

Гласувайте за статията

Фики Стораро вече официално мина в редиците на обвързаните мъже

Фики Стораро най-после предложи брак на любимата си Гюлджан. След като хвърли бомбата в навечерието на деня на влюбените, изпълнителят стана обект на критики за това, че отлага годежа си с красавицата.

Точно на Свети Валентин той сподели в мрежата клипче, на което се вижда, че подарява пръстен на Гюлджан. Тогава изпълнителят опроверга слуховете, че се е сгодил и заяви, че подарил пръстена импулсивно. Въпреки това той заяви, че Гюлджан е жената, с която иска да прекара остатъка от живота си. Разбрал го още в първия миг, в който я видял.

От тогава наследникът на Тони Стораро е критикуван постоянно за това, че отлага годежа. Но очевидно за това е имало причина. Просто Фики Стораро е искал да го направи по възможно най-романтичния начин и дълго е мислил кога и как да се случи това.

Изпълнителят се похвали в мрежата, че вече официално е сгоден. Той качи клипче, до което пише, че тя е казала „Да“.

На видеото се вижда, че двамата с Гюлджан са в хеликоптер. Преди няколко дни Фики Стораро предложил на изгората си да се разходят. Качил я в колата си и я закарал до Лесново, след което й казал, че има изненада за нея. Изпълнителят наел хеликоптер.

Двамата разгледали околностите. Показал на красавицата как изглежда от високо и близкото езеро. Но най-голямата изненада я очаквала на връщане, на площадката за кацане.

Преди да се приземят красавицата видяла отвисоко изписаното с червени винилови букви предложение за брак. След което едва сдържала емоциите си, пише Хот нюлс.

Преди няколко месеца изпълнителят заяви, че сватбата ще бъде идното лято, за да имат време да се подготвят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар