Президентът и Десислава Радева станаха хит в Атина

Гласувайте за статията

След официалната визита на високо ниво, президентът и Първата дама Десислава Радева се отдадоха на културни мероприятия.

Президентът Румен Радев се срещна с гръцкия си колега вчера. След поредица от официални събития, върховният главнокомандващ и Десислава Радева отделиха няколко часа преди полета си обратно за България, за да се започнат със столицата Атина.

Първата ни двойка първо посети Акропола, а след това и Партенона. По време на разходката си бяха съпровождани от екскурзовод, който им разясни подробности от гръцката история и в частност за културните забележителности в Атина. Не че се оказа особено належащо… Румен Радев шашна всички с познанията си за миналото на южната ни съседка.

На домакините осната да обяснят откъде идва символиката на мира и мъдrостта на Атина и защо Партенонът е символ на силата и богатството и гръцката демокрация. Плътно до президента бе и Десислава Радева, която видимо остана очарована от видяното.

Президентът и Първата дама Десислава Радева останаха впечатлени от Атина

Президентът и Първата дама Десислава Радева останаха впечатлени от Атина Сн: БТВ

Съпрузите не пропуснаха да си направят няколко снимки за спомен пред забележителностите. Те се бяха предрешили в бяло, в синхрон с жарещото слънце. За разходката си из историческата част на Гърция, Десислава Радева избра бяла памучна блузка без ръкави и свободен летен панталон с цветна шарка. Косата й изненадващо бе небрежна и вързана на кок, пише pik.bg.

За официалната си среща с гръцкия президент, Първата дама заложи също на семплото облекло. Тя заложи на обикновена рокля в тъмен цвят и с дебели презрамки. Явно след скандала около визията й на юбилея на Симеон Сакскобургготски Десислава Радева е решила този път да не привлича вниманието върху себе си. Въпреки това, вече всяка нейна поява ще се гледа през призмата на облеклото й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар