Арнолд Шварценегер в открита свалка с Бриджит Макрон (Снимки)

Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер се сдоби с прозвището „Хищник”, репортери го снимаха как ухажва Бриджит Макрон

Арнолд Шварценегер пристигна в Париж където бе посрещнат от френския президент Емануел  Макрон и първата дама Бриджит Трюно.

Холивудската звезда се занимава повече с обществена дейност от колкото с политически въпроси. Терминаторът дошъл в Париж за срещата на върха относно климата.

От снимките, които се разпространяват в световните медии се вижда как актьорът, който е един от най-прочутите в киното спокойно може да се сдобие с нов прякор. Вместо Терминатор на шега са започнали да му викат Хищника.

Повод за това дава самия Арнолд. Той бил толкова покорен от първата дама на Франция, че се спуснал да я целува и прегръща пред щракащите фотообективи на репртери и фотографи.

Този необичаен горещ поздрав, който в в пъти повече от искрен избол очите на репортерите. От това те правят водеща новина, че бившият губернатор на Калифорния се натиска на Бриджит Макрон. Някои твърдят, че като види снимките Емануел Макрон няма да се зарадва и да ги хареса, предават от електронното новинарско издание tocka.com.

Според журналисти това уж невинно  ухажване между Хищникът и първата дама на Франция изместила на заден план останалите присъстващи от световния политически елит.

Самият Шварценегер разкрива в социалната мрежа, че е много доволен от срещата си с френския президент и най-вече с Бриджит Трюно. Но не дава повече подробности за какво са се договорили след посещението му в Елисейския дворец.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар