Анелия обезобразена, не иска да излиза от тях

Гласувайте за статията

Фолк певицата Анелия е изпаднала в тежка депресия.

Анелия не е от изпълнителките, които са вманиачени по пластичните операции. Въпреки това, в последните години става все по-суетна. така преди дни се е оказала на прага на клиника за естетична хирургия, за което сега горчиво съжалява. Дори папараци я заснеха да рони горчиви сълзи от разкаяние и отчаяние.

Оказва се, че певицата е решила да се подложи на разкрасителна процедура, но резултатът определено не е бил това, което иска. Анелия е решила да си направи лифтинг и да си коригира носа. Но, вместо да се подмлади, тя се е загрозила!

Пайнерката надали е решила да спести средства и да заложи на по-евтин вариант на окорекциите. Но, явно е попаднала на некадърен пластичен хирург, който си е оставил ръцете на лицето й. А сега, за да се подправят грешките, трябва отново да легне на операционната маса.

Това е довело до пълно рухване на психиката на Анелия. Нелицеприятният проблем идва в най-неподходящият момент. Сега е пикът на участия й и тя поти всяка вечер пее пред феновете си. Разчита единствено на заглушеното осветление в клубовете да скрие лицето й. Но, мъката й няма да приключи дълго.

Анелия разчита на програмите за коригиране на снимки

Анелия разчита на програмите за коригиране на снимки

След интервенциите, на които се е подложила, има период на възстановяване. Той е неизбежен и след втората манипулация за корекция на грешките. Така че, в скоро време Анелия няма да възвърне предишната си визия и това не й дава мира, пише blife.bg.

Близки на певицата споделят, че заради неуспеха на желанието й да стане по-красива, тя се е депресирала сериозно и дори е минала на успокоителни. Депресията на Анелия не била от вчера и днес, но сега съвсем се е задълбочила. певицата дори няма намерение да празнува 35-я си рожден ден, който е след броени дни!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар