Хитлер е жив? 128-годишен аржентинец твърди, че е фюрера

Хитлер е жив? 128-годишен аржентинец твърди, че е фюрера
5 (100%) 1 vote

Хитлер жив? 128-годишен мъж твърди, че е фюрерът

Мъж, който твърди, че е на 128 години и живее в Салта в Аржентина, твърди, че е Адолф Хитлер. Той разказва, че последните 70 години е прекарал в укриване, но сега е решил да се разкрие.

Въпреки че твърденията му изглеждат абсолютно нереални, те се припокриват с намирането на нацистките артефакти в тази страна.

В интервю за вестник немския имигрант обяснява, че е пристигнал в Аржентина през 1945 г. с фалшив паспорт, произведен от Гестапо след края на Втората световна война. В него е вписано и името му — Херман Гутенберг.

Както казва мъжът, той решил да прекрати дългия период на укриване, след като през 2016 година израелските тайни служби официално прекратиха политиката за търсене на германски военнопрестъпници. „Хитлер“ добавя, че планира да публикува своята автобиография през септември и да си „върне“ обществения имидж.

„Обвиняват ме за редица престъпления, които никога не съм извършил. Затова трябваше да прекарам повече от половината си живот в укриване от евреите. Но когато хората прочетат книгата ми ще научат истината“, твърди още новоизпеченият Хитлер.

Докато водещите историци са на мнение, че Хитлер се самоубива на 30 април 1945 г. в бункер в Берлин, няколко хроникьори смятат, че Фюрера е могъл да избяга в Латинска Америка, както са направили и много други нацисти в края на войната.

Очаквано, малко хора вярват в историята на стареца от Аржентина, включително и неговата 55-годишна съпруга Анджела Мартинес. Тя казва, че неговите твърдения са продукт на деменция и подчертава, че нейният съпруг до преди две години не е споменал Хитлер или нацистите. Но и тя допуска, че той може да е бивш нацист, който се чувства виновен за предишните си деяния.

Хитлер жив? 128-годишен мъж твърди, че е фюрера

Хитлер жив? 128-годишен мъж твърди, че е фюрера

Разкритията му идват само дни след като се появиха сензационни разкрития. В Буен Айрес е намерено най-голямото нацистко съкровище досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар