Щерката на Румен Радев с мераци за актриса, той я дърпа към политиката

Гласувайте за статията

Президентът Румен Радев се е хванал за главата заради дъщеря си.

Красивата Дарина никак не се трогва от факта, че баща й Румен Радев е президент на България. Тя иска да си живее същия живот и да си се занимава с нейните си неща. Родителите й принципно й дават достатъчно свобода и възможност за избор, но напоследък са все по-притеснени за нея.

Дара от скоро си има ново хоби. В това, разбира се, няма нищо лошо. Освен ако нямаш сериозни планове на наследницата си, а тя реши да стане… актриса! Именно по актьорското майсторство е залитнала сериозно дъщерята на Румен Радев.

Тя е в девети клас на столичното 35 СОУ. Към училището е сформирана театрална трупа и Дара е едно от новите попълнения в нея. Въпреки че от скоро изучава тънкостите на това сценично изкуство, тя така се е запалила, че прекарва повече време в залата за репетиции, отколкото в класната стая.

Румен Радев и дъщеря му са в конфликт за бъдещето й

Румен Радев и дъщеря му са в конфликт за бъдещето й

Дори вече има първото официално излизане на сцена със съучениците си на Международния ученически франкофонски фестивал преди дни. В пиесата тя говори само на френски и показва завидни за възрастта си умения по езика, пише hotarena.net.

Баща й Румен Радев също е наясно, че езиците й се отдава и има светли планове за нейното бъдеще. Вижда я успяла, самостоятелна и със сериозно професия. Но Дара все по-често му противоречи и повтаря, че има да се развива в сферата на изкуствата, а не в политиката, например.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар