Тодор Батков – младши задиря Гери Дончева (Вижте горещата им свалка)

Гласувайте за статията

Тодор Батков – младши покани Гери Дончева на екзотична почивка, задава ли се нова светска двойка

Тодор Батков –младши като един от най-актуалните столични ергени има нов обект на ухажване. Милионерският наследник, който от известно време е соло хвърлил око на Гери Дончева. И от скоро упорито я задиря.

Младши и тв водещата се знаят отдавна, но искрата между двамата припламнала скоро. Освен, че я ухажвал сина на бившия собственик на футболен клуб „Левски” и плевенчанката вече имали общи планове за луксозно задгранично пътешествие до една от най-екзотичните страни.

Който познава Батков знае, че е доста ексцентричен. Той поканил новата си тръпка не в Дубай или на Малдивите, където се натискат да ходят разни баровци и чалгаджийки. Предложил на Гери двамата да пътуват до Танзания. Тя се намира в Източна Африка. И не е сред най-популярните у нас туристически дестинации. Точно по тази причина едни от най-заможните и имощни българи я предпочитат. Там могат да се усамотят , да се насладят на невероятната природа и на голямо спокойствие да се отдадат на любовни страсти, предават от електронното издание pik.bg.

Както е известно последната афера Тодор Батков бе с модела Юлия Юревич. Те се разделиха и младия богаташки наследник заряза жените и се отдаде на бизнеса си. Въпреки, че където и да се появеше предизвикваше женските погледи.

И ако обърнем внимание на това, че именно Гери Дончева е станала обект на неговите желания можем да твърдим, че като един топ ерген Младши се е наситил на кифлите. Вниманието му е насочено към работещи и успели жени. Каквато без съмнение е тв водещата Дочева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар